Digitala bransch­utbildningar

Vi erbjuder kostnadsfria utbildningar för dig som vill lära dig mer om projektering och installation av kyl- och värmeanläggningar som använder naturliga köldmedier.

Observera att vi har högt tryck på våra utbildningar och därför endast har möjlighet att genomföra utbildningar med företag och organisationer som är i process att ställa om till naturliga köldmedier.

Lär dig mer – utan kostnad

Med våra digitala och kostnadsfria utbildningar vill vi bidra till att du som arbetar med kyla och värme får större kunskap om de regler som gäller vid projektering och installation av kyl- och värmeanläggningar som använder naturliga köldmedier.

Vi erbjuder två utbildningar där den ena fokuserar på naturliga köldmedier och den andra projektering vid installation av kyl- och värmeanläggningar.

Utbildningarna är kostnadsfria och det går bra att gå i båda kurserna för dig som vill ha full koll. Kurserna riktar sig till dig som är fastighetsägare, konsult eller installatör och ska ställa om till naturliga köldmedier.

När, var och hur?

Pris:
Kostnadsfria utbildningar

Plats:
Digitalt via länk

Tid:
2 timmar

För vem passar utbildningen?

Utbildningen passar dig som arbetar inom kyla och värme och är i process att gå över till naturliga köldmedier.

 

Det får du lära dig:

  • Vad Svensk kylnorm, EN378 och andra regelverk säger om projektering och installation av kyl- och värmeanläggningar som använder naturliga köldmedier.
  • Varför kyl- och värmeanläggningar är en av de viktigaste delarna av ert miljöarbete.
  • Hur ni framtidssäkrar och anpassar era kyl- och värmelösningar med naturliga köldmedier.

Rebecka Asteberg

Gedigen erfarenhet som kyltekniker med god kunskap om projektering och installation av kyl- och värmeanläggningar som använder naturliga köldmedier.

Andreas Bäckäng

VD på Enrad och lång erfarenhet från att hjälpa företag och organisationer att gå över till naturliga köldmedier.

Vill du gå någon av våra
kostnadsfria utbildningar?

Genom att gå vår utbildning rustar du dig för en framtid där naturliga köldmedier kommer vara ett krav och inte en valmöjlighet.

Verkstadsgatan 10
504 62 Borås
+46 (0)33 297550